Ga naar de inhoud

Bureau Anciaux

GEZOCHT: DIGITAL MARKETEER MET HART VOOR KMO's

We houden het graag kort, geen onnodige woorden, we lichten ons zelf wel verder toe als de tijd daar rijp voor is 😉 Onze kernwaarden? Een persoonlijke aanpak, transparantie en efficiëntie. We streven ernaar om elk marketingbudget optimaal te benutten, zonder onnodige complexiteit of verborgen processen. Bij ons ben je zowel als klant en als teamlid geen buitenstaander; je maakt integraal deel uit van ons team. Wij garanderen 100% transparantie en zetten sterk in op proactieve communicatie.

Wij groeien en jij kunt deel uitmaken van ons succes!

We zijn op zoek naar een enthousiaste digital marketeer om ons (kleine) team te versterken. Ben je freelancer of zoek je een vaste deeltijdse of fulltime job? Wij zijn écht flexibel!

WAT ZOEKEN WE IN JOU?

Algemene vaardigheden:

 • Een passie voor digitale marketing en KMO’s.
 • Het vermogen om complexe concepten in begrijpelijke taal uit te leggen.
 • Een resultaatgerichte, proactieve houding met strategisch inzicht.
 • Een leergierige houding, altijd klaar om nieuwe tools en technieken te omarmen.
 • Zelfstandigheid in je werk, maar ook in team werken vind je meer dan prima
 • Je omarmt onze leuze ‘een deadline is geen suggestie’ 😉 

Marketingvaardigheden:

 • Ervaring met ( of de bereidheid om snel te leren over) campagnebeheer op platforms zoals Meta, Google, Pinterest, LinkedIn, en TikTok.
 • Het opzetten van e-mailmarketingcampagnes en automatiseringen met tools zoals Klaviyo, Mailerlite, en Mailchimp.
 • Het ontwikkelen van campagnestrategieën voor zowel e-commerce als dienstverlenende bedrijven
 • Een diepgaande interesse in de customer journey van diverse klanten en het ontwikkelen van onderbouwde marketingstrategieën.
 • Een innovatieve geest, altijd op zoek naar alternatieve tools en kanalen.
 • Het vermogen om resultaten te analyseren en te rapporteren.

Mooi meegenomen kennis:

Ervaring met Google Analytics, Meta, Mailchimp, Klaviyo, Swydo, Google Tag Manager, en vergelijkbare tools is een sterke plus.
Hou je ervan om kennis over te brengen aan anderen? Ook dat kan optioneel nog van pas komen in je verdere rol binnen het Bureau Anciaux team.

WAT BIEDEN WIJ?

Een marktconform loon is vanzelfsprekend. Daarnaast bieden we een rol binnen een klein maar fijn team. Een werkomgeving waar transparantie, persoonlijke ontwikkeling en proactieve communicatie centraal staan. Onze flexibiliteit is niet zomaar een buzzword, we maken het echt waar. Hello work-life balance!  

SOLLICITEREN?

Ben jij de digital marketeer die wij zoeken? Vul dan onderstaande vragenlijst in. Een videoboodschap is niet nodig, wij houden ondanks ons innovatieve karakter van een goeie ouderwetse motivatiebrief + CV.

JOIN THE TEAM

Aurelie

Zaakvoerder & Marketeer

Aurelie is dag en nacht bezig met marketing en cijfers, al geeft ze de voorrang aan de ochtendstond. Vegetariër pur sang en boekenverslinder. Aurelie kan je – net zoals online marketing – niet in een hokje duwen.

Julie

Strategisch Marketeer

Meet Julie, een duizendpoot als het op digitale marketing aankomt EN al meer dan één jaar freelancer voor Bureau Anciaux. Samen met Aurelie zorgt ze ervoor dat alle campagnes op rolletjes draaien.

Haar vrije tijd? Die besteedt ze liefst verzonken in een goed boek, knuffelend met haar katjes of in het buitenland ✈️

Lore

Projectmanager

Lore zorgt voor de structuur en opvolging binnen Bureau Anciaux. Ze geeft vooral administratieve én strategische ondersteuning. Gelukkig! In haar vrije tijd kan Lore genieten van DIY’en, lekker eten en bakken (dat laatste is hier handig meegenomen).

Heb je een vraag voor ons?