Ga naar de inhoud

Bureau Anciaux

Coaching & Workshops

Wil je liever zelf aan de slag? Dan kan je gaan voor onze coaching trajecten of cursussen.

Workshop marketingflow

Doe je dagelijks zo maar wat? Neemt jouw onderneming veel losse acties maar zit er niet echt een rode draad in wat je doet? Dan is de actieve workshop ‘marketingflow’ wellicht iets voor jou. In deze workshop gaan we op basis van ‘the business model canvas’ aan de slag met jouw plan van aanpak op marketingvlak. Marketingframeworks, een funnel creëren, meetbaar maken van resultaten en helderheid krijgen in het klantpersona staan hier centraal. Het creatieve luik is binnen marketing ook heel belangrijk, maar dit wordt hier achterwege gelaten.

Leren adverteren op Facebook en Instagram

Facebook- en Instagramadvertenties zijn dé manier om potentiële klanten aan te zetten tot aankoop én om een ruimere doelgroep van klanten te bereiken. Als KMO is het interessant om deze skill in huis te hebben. Leer samen met ons adverteren, volledig zelfstandig of met coaching.

Campagne strategie

Een specifieke campagne op komst? Een nieuw product, een nieuwe winkel, Black Friday… of gewoon zin om te knallen tijdens een specifieke periode? Wij denken graag mee over een advertentiestrategie specifiek voor jouw campagne.

Wat anderen zeggen

Goele

Aurelie biedt een superservice en is altijd bereikbaar voor input of om meer toelichtingen te geven. Blij dat zij mijn ads verzorgt heeft! Recent ook een cursus bij haar aangekocht en ook die was zeer praktisch en to the point.

Ellen - Roosfleurig

Aurelie liet mijn bedrijf groeien door te adverteren op Facebook en Instagram. Ze weet weet ze doet en communiceert heel open over alles. Zoek je iemand die jouw advertenties kan beheren? Dan ben je bij haar aan het juiste adres.

Axelle M. - Rasu Fashion

Samen met Aurelie ging ik 3 maanden aan de slag om mijn kennis over adverteren op Facebook en Instagram verder uit te diepen. De basis kende ik al, maar ik miste diepgaande kennis en zelfvertrouwen om mijn ads te optimaliseren. Dit traject was dus perfect voor mij!