Ga naar de inhoud

Bureau Anciaux

Advertenties

Adverteren via verschillende kanalen

Of je nu best adverteert via Google, Facebook, Pinterest,… hangt af van de doelstelling én doelgroep van jouw bedrijf. Wij bekijken graag samen met jou de beste optie(s)!

Campagne strategie

Een specifieke campagne op komst? Een nieuw product, een nieuwe winkel, Black Friday… of gewoon zin om te knallen tijdens een specifieke periode? Wij denken graag mee over een advertentiestrategie specifiek voor jouw campagne.

Enkele cases uitgelicht

Wat anderen zeggen

Goele

Aurelie biedt een superservice en is altijd bereikbaar voor input of om meer toelichtingen te geven. Blij dat zij mijn ads verzorgt heeft! Recent ook een cursus bij haar aangekocht en ook die was zeer praktisch en to the point.

Ellen - Roosfleurig

Aurelie liet mijn bedrijf groeien door te adverteren op Facebook en Instagram. Ze weet weet ze doet en communiceert heel open over alles. Zoek je iemand die jouw advertenties kan beheren? Dan ben je bij haar aan het juiste adres.

Axelle M. - Rasu Fashion

Samen met Aurelie ging ik 3 maanden aan de slag om mijn kennis over adverteren op Facebook en Instagram verder uit te diepen. De basis kende ik al, maar ik miste diepgaande kennis en zelfvertrouwen om mijn ads te optimaliseren. Dit traject was dus perfect voor mij!