Meteen naar de inhoud

cursus Canva voor ondernemers


Canva is een gebruiksvriendelijk programma waarmee je moeiteloos visuals kan maken volgens een drag-and-drop systeem. Geen inspiratie? Geen probleem, Canva beschikt over een uitgebreide bibliotheek boordevol inspirerende sjablonen en elementen.


Hoewel een professionele grafisch ontwerper onmisbaar is voor het creëren van een unieke huisstijl en logo, komt Canva goed van pas voor het snel ontwerpen van social mediavisuals, afbeelding voor nieuwsbrieven, werkboeken, mock-ups en meer!

Voor wie is deze cursus?

De cursus Canva voor ondernemers is ontwikkeld voor doe-het-zelf-ondernemers. Heb je een kapsalon of een webshop, ben je schoonheidsspecialist, influencer, marketeer of makelaar? Het maakt niet uit. Canva kan jou helpen om de identiteit van je bedrijf naar buiten te brengen. Jouw grafisch ontwerper hielp je misschien al met je basis grafische elementen. Toch is het jouw taak om ervoor te zorgen dat, wat er op jouw sociale mediakanalen verschijnt, ook in lijn ligt met jouw branding.

Met Canva kun je eenvoudig en snel visuals creëren die jouw boodschap perfect overbrengen. Gedaan met uren eindeloos scrollen voor inspiratie; je kunt meteen aan de slag met concrete ideeën. Na het volgen van deze cursus ben je in staat om zelf sociale media-afbeeldingen, illustraties, werkboeken, omslagfoto’s, stories en nog veel meer te maken. Sterker nog, je zal trots en tevreden zijn over het eindresultaat!

Wil je ook ontdekken hoe Canva jouw visuele content naar een hoger niveau kan tillen?

Prikkel je creativiteit met Canva!


In onze Canva-cursus voor ondernemers, leer je waardevolle vaardigheden die je direct kunt toepassen om je online identiteit te versterken.
Hier zijn enkele hoogtepunten van wat je zult leren:

BONUS: Zoom Achtergronden: Creëer strakke Zoom-achtergronden om rommelige omgevingen te verbergen.

De Canva-cursus voor ondernemers overstijgt de typische ‘Canva-cursus’ door Canva te positioneren als dé essentiële en makkelijke tool voor het verbeteren van jouw online zichtbaarheid. Schrijf je vandaag nog in en maak content waar je trots op kunt zijn!STAP VOOR STAP LEREN ADVERTEREN

Je krijgt 6 maand toegang tot een digitale leeromgeving. Je zet direct de theorie om in de praktijk. Idealiter werk je mee op het tempo van de cursus. Je voortgang wordt ook steeds bijgehouden.

Met of zonder begeleiding, dat kies je zelf!

Wat anderen zeggen